Top 40 Hitdossier One hit wonders

Op Top40hitdossier.nl schenkt de Stichting Nederlandse Top 40 aandacht aan de rijke historie van de Top 40. Meer dan 55 jaar Top 40 heeft zoveel fantastische hits opgeleverd die voor sommige muziekfans zal het een feest der herkenning zijn en voor anderen misschien een eerste kennismaking met hits uit lang vervlogen tijden.

Op deze 5-CD Box staan de bekendste eendagsvliegen, artiesten die maar één keer een grote hit hebben gehad uit de Top 40. Daar zaten heel wat onvergetelijke nummers bij zoals “Music” van JOHN MILES, “Take Me To Church” van HOZIER, “Love Hurts” van NAZARETH, “I Follow Rivers” van LYKKE LI, “Mr. Blue” van RENÉ KLIJN, “Have A Little Faith In Me” van JOHN HIATT, “Pack Up” van ELIZA DOOLITTLE, “Love Is All” van ROGER GLOVER, “A Thousand Miles” van VANESSA CARLTON, “Arms Of Mary” van SUTHERLAND, BROTHERS & QUIVER, “The Lady In Red” van CHRIS DE BURGH, “Streets Of London” van RALPH McTELL, “Save Tonight” van EAGLE-EYE CHERRY, “Walk On The Wild Side” van LOU REED en nog veel meer.

Wil jij kans maken op deze cd? Stuur dan een mail met jouw motivatie naar lezersactie@almeredezeweek.nl met als onderwerp KLIK & WIN.