Winterfestival zondag 15 december op de Kemphaan

12 december 2019 08:17

ALMERE – In onze krant van woensdag 11 december stond per abuis een verkeerdag dag/datumcombinatie vermeld in het artikel over het Winterfestival op de Kemphaan. Dit evenement van Stad & Natuur vindt plaats op zondag 15 december!

 

Voor jong en oud is er van alles te doen en te beleven, zoals de voorstelling ‘Geen stille nacht…’ in de Schaapskooi, het authentieke Dickenkoor dat Christmas Carols zingt, diverse creatieve workshops en een kleine markt met producten, hapjes en drankjes van Almeerse makers en Almeerse bodem.

 

Workshops

In en om het gebouw van Stad & Natuur wordt een aantal workshops gegeven door Almeerse kunstenaars en creatievelingen, zoals kaarsen dompelen, embossing, kersthangers ontwerpen en een gezonde kerstbal maken. Ook studenten van het MBO College Poort verzorgen diverse workshops, spellen, theater en andere activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan schminken met een winters tintje, workshops waarbij je je eigen windlichtje, kerstboom, sneeuwpop of rendier maakt. Maar ook marshmellows roosteren boven het kampvuur, winterbowlen, een sneeuwballengevecht of een race doen op familieskies. Ook kun je luisteren naar de kampvuurverhalen van vos, eekhoorn, beer en konijn.

Kaartjes voor de opvoering in de kerststal zijn te reserveren via www.stadennatuur.nl. Vol is vol. De workshops zijn op inloop en zijn te betalen met de strippenkaart van Stad & Natuur van € 6,00 voor 5 strippen (workshops kosten 1 a 2 strippen). Losse strippen zijn te koop voor € 1,50. Bij aankoop van minimaal 1 strip krijg je een stempelkaart kado, waarmee je alle activiteiten van de ROC studenten gratis kunt doen.