Win kaarten en cd voor clubshow 3JS in de Meester

27 november 2018 11:40

STAD CENTRUM - Met ‘NU’ wisten de 3JS eerder dit jaar danig te verrassen. Gerenommeerde muziekmagazines schreven lovende recensies over het album. De volgende stap in dit proces is een clubtour langs een aantal mooie poppodia, waaronder de Meester in Almere.


“We hebben altijd al gelonkt naar het clubcircuit”, bekent gitarist Jaap Kwakman. “Maar daar heb je wel het juiste songmateriaal voor nodig. Sommige van onze albums zijn overwegend akoestisch/folky en daardoor in de basis meer geschikt voor theater maar op NU staan zeker zes nummers die op zo’n clubpodium volledig overeind blijven.”
Voor de band is het ook een mooi moment om een nieuw publiek aan te boren naast de vele vaste fans die ze al hebben. Zanger Jan Dulles: "We willen er daarom zéker iets bijzonders van maken. Wij hebben een duidelijk idee over hoe we zo’n clubshow in elkaar moeten zetten en kunnen niet wachten om deze ideeën in de praktijk te brengen.”
Zo gaan de mannen ook een aantal oude liedjes op een andere manier benaderen. “Sommige van die liedjes bestaan al zo lang. Het is mooi om daar in vogelvlucht doorheen te gaan en te kijken hoe we die songs nu zouden aanpakken. En sommige tracks spelen we bijvoorbeeld nooit in het theater omdat ze simpelweg meer energie nodig hebben dan daar mogelijk is. Dat kunnen we nu eindelijk laten zien in de clubs.”

Winactie

Op 2 maart staan de 3JS in Poppodium de Meester. Maak kans op de cd 'NU' plus 2 tickets voor de show in de podium de Meester. Stuur voor 14 december jouw naam naar info@demeesteralmere.nl o.v.v. ‘3JS winactie’ en maak kans op deze prijs.
Meer informatie en voorverkoop: www.demeesteralmere.nl.

Gerelateerd

X