'Wilbert Kookt Wad' in Almere Centrum

29 juli 2020 15:30

STAD CENTRUM - Topkok Wilbert van de Kamp is zaterdag 1 augustus met zijn speciale Visit Wadden-bakfiets te vinden in het centrum van Almere. Vanuit zijn bakfiets maakt hij gerechten met pure ingrediënten uit het Waddengebied. Te proeven zijn onder andere een verfijnde 'polder-hummus' met Turks brood en een bijzondere bonenburger met zeewier.

Iedereen kan zo kennismaken met de zilte smaak van de Wadden. De kok is te vinden op diverse locaties in de binnenstad van Almere. Op zijn bakfiets fietst hij van locatie naar locatie, waaronder de Grote Markt, bij de VVV in de Citymall, bij de Diagonaal en bij het Stadhuisplein. Hij start zijn kookavontuur vanaf 11.45 uur en eindigt rond 16.00 uur. Exacte informatie over de locaties is te vinden op Instagram, waar actueel verslag wordt gedaan van Wilberts kookavonturen. Behalve in Almere toert Wilbert met zijn bakfiets verder door Nederland.

Wilbert van de Kamp is naast kok ook presentator, organisator, blogger, vlogger en schrijver van korte verhalen. Lees meer over zijn kookavonturen www.visitwadden.nl.

Het project Visit Wadden beslaat het hele Waddenkustgebied van Groningen tot en met Noord-Holland en is in april 2019 van start gegaan met als doel duurzaam toerisme in het Waddengebied te stimuleren. Visit Wadden is een samenwerking tussen de drie toeristische marketingorganisaties Marketing Groningen, Merk Fryslân, Holland boven Amsterdam en ondernemers en natuur- en erfgoedorganisaties.

(Foto: aangeleverd)