Waterlandseweg bij A6 ‘s nachts dicht

12 februari 2018 11:30

 

ALMERE - De Waterlandseweg is ter hoogte van de A6 in beide richtingen vier nachten afgesloten: vrijdagnacht 16 februari, maandagnacht 19 februari, dinsdagnacht 20 februari en woensdagnacht 21 februari tussen 20.00 uur en 6.00 uur. De op- en afritten van de A6 zijn wel bereikbaar. Deze planning is onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

 

Voor de verbreding van de A6 worden verschillende viaducten over de A6 verbreed en vernieuwd. Dit geldt ook voor het viaduct over de Waterlandseweg, de Waterlandsebrug. Hiervoor moet de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in de nacht in beide richtingen dicht.

Omleidingen

Om van Almere Stad naar Almere Haven te komen (en andersom) kunnen automobilisten gebruik maken van de A6. De op- en afritten Almere Stad (5) zijn bereikbaar en automobilisten kunnen keren bij afslag Almere Haven (4) of Almere Buiten-West (6). Verkeer komend vanuit Amsterdam met bestemming Almere Stad kan keren bij Almere Buiten-West. Verkeer komend uit de richting Lelystad voor de richting Zeewolde, kan keren bij afrit Almere Haven (afrit 4). In april zal de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 meerdere dagen zowel overdag als ‘s nachts in beide richtingen afgesloten zijn. Er worden dan nieuwe aansluitingen en een nieuw kruispunt aangelegd. Meer informatie over dit werk volgt binnenkort.

Gerelateerd

Rijbewijs in een dag
EHBT
X