Virtuele Almere City Run tijdens NN Running Day

10 september 2020 15:35

ALMERE - De Almere City Run is vanwege het coronavirus verplaatst naar volgend jaar, maar er is dit najaar wel een virtuele Almere City Run tijdens de NN Running Day op zondag 11 oktober.

Nationale-Nederlanden en Golazo presenteren op 11 oktober een nieuw landelijk hardloopevenement: NN Running Day. Voor dit innovatieve individuele loopavontuur is een app ontwikkeld die de deelnemers in staat stelt een zelf gekozen evenement op virtuele wijze zo natuurgetrouw mogelijk te beleven. Deelname is volledig gratis.

Sfeer ervaren

Deelnemers kunnen dan vanuit hun eigen huis starten en toch de sfeer ervaren van bijvoorbeeld de Almere City Run. Met de MyTrace-app wordt de beleving van de Almere City Run zo levensecht mogelijk nagebootst. Zo horen de deelnemers het aftelmoment, het startschot, de aanmoedigingen van het enthousiaste publiek en updates over hun tussentijden, gemiddelde snelheid en highlights langs het parcours. Ook vinden zij zichzelf terug in het digitale leaderboard.

Vooraf kunnen de deelnemers de meest ideale hardlooproute uitstippelen van en naar hun eigen voordeur met de Nationale-Nederlanden Hardloopplanner

Ga voor meer informatie naar https://www.almerecityrun.nl/nn-running-day. Inschrijven kan via www.nnrunningday.nl.

(Foto: aangeleverd)

Gerelateerd

RIJZO
EHBT