Vegan Masters, de veganizers

27 mei 2020 09:30

ALMERE - Lekker eten, dat is de basis bij Vegan Masters. Dagelijks maken ze de heerlijkste wraps, poké bowls, curries, pizza's en nog veel meer lekkere gerechten die koelvers door heel Nederland bezorgd worden.  Klanten beoordelen de kwaliteit van de gerechten en de bezorging als zeer goed. Met al meer dan duizend reviews op de teller staat het rapportcijfer op een dikke 8.6!

 

'For our planet, for compassion, for the animals & for your health', zijn de merkbeloftes van Vegan Masters die staan voor een betere planeet voor toekomstige generaties. Zo wordt er geen palmolie gebruikt, gebruiken ze vanzelfsprekend geen dierlijke ingrediënten en zet Vegan Masters zich in voor de werkgelegenheid door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek te bieden.

 

Doel van Vegan Masters is het Veganizen van Nederland. Dit bereiken ze door te laten zien dat veganistisch eten lekker, gevarieerd en makkelijk kan zijn en door dit laagdrempelig beschikbaar te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Voor de twijfelende omnivoor is er zelfs een niet goed geld terug garantie! En wat de beschikbaarheid betreft: bestel je 's ochtends voor 10:00 bij Vegan Masters, dan heb je je bestelling dezelfde dag in huis.

www.veganmasters.nl