Vakantiewerkers gezocht

13 april 2011 05:00

ALMERE - Zorggroep Almere is op zoek naar ongeveer 200 vakantiekrachten voor allerlei werkzaamheden in de zorgsector. Zij zijn op zoek naar huishoudelijke verzorging, thuiszorgers en medewerkers voor in het zorgcentrum zelf.


Belangstellenden kunnen zich 11 en 13 april tussen 18.00 en 20.30 uur aanmelden bij het zorgcentrum De Kiekendief om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden. Hoewel de vakantieplanning van de medewerkers in vaste dienst zo veel mogelijk op elkaar wordt afgestemd, is in de zomerperiode altijd hulp van buitenaf nodig. Tijdens de twee informatieavonden geven medewerkers uit de verschillende sectoren en adviseurs van de afdeling Personeel & Organisatie een toelichting op de werkzaamheden en arbeidsvoorwaarden.
“Voor de thuiszorg zijn we op zoek naar bijvoorbeeld studenten van diverse zorgopleidingen”, aldus Joke Karaberis die teamleider P&O van Zorggroep Almere is. “We weten uit voorgaande jaren dat leerlingen van de ROC’s, HBO-opleidingen en Studenten graag in de vakanties komen werken om ervaring op te doen.