Ultiem vakantiegevoel bij La Mer Lounge

03 juni 2020 16:20

HAVEN – Thermen La Mer, de Day Spa aan het Scoutingpad in Haven, heeft haar tuin omgetoverd tot een sfeervolle loungebar in Ibiza-sferen. Vanaf vandaag kan iedereen daar onder het genot van een hapje en een drankje terecht voor een ultiem vakantiegevoel. La Mer Lounge is vanmorgen feestelijk geopend.

"Het idee is eigenlijk ontstaan tijdens het klussen. Toen we met elkaar even een pauze hielden in onze prachtige tuin, vonden we het zó jammer dat onze bezoekers hier nu niet van konden genieten", vertelt Danielle van der Horst van Thermen La Mer. "Toen het bericht kwam dat de terrassen op 1 juni weer open mochten en het er nog naar uitzag dat de sauna's pas op 1 september weer open konden, kwamen we op dit unieke concept."

Inmiddels is bekend dat sauna's per 1 juli weer open mogen, maar het is nog onduidelijk welke restricties dan zullen gelden. "Natuurlijk willen we niets liever dan onze sauna's weer openen", benadrukt Danielle. "Maar pas als hier meer duidelijkheid over is, kunnen we beslissen of het voor ons haalbaar is op die manier."

Fingerfood, lunch en diner

Thermen La Mer heeft ook besloten dat de baden voorlopig gesloten zullen blijven. Tot die tijd kan iedereen genieten van van de prachtige loungetuin. "We hebben een speciale loungekaart met new style fingerfood-gerechten uit de hele wereld. Daarnaast is het ook mogelijk om te lunchen of dineren in het restaurant of op terras."

La Mer Lounge is overigens alleen gekleed toegankelijk. "Kinderen zijn ook van harte welkom. We hebben een aparte hoek met gras en buitenspeelgoed. Verder mogen ook honden aangelijnd mee naar binnen. Na een lekkere wandeling door het naastgelegen bos kunnen de mensen even lekker neerstrijken in onze lounge. Met de sfeervolle windgordijnen, dromenvangers en een lekker muziekje, waan je je echt even op vakantie."

Reserveren

Reserveren voor La Mer Lounge is niet noodzakelijk, maar vanwege de anderhalve-meter-maatregel is er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wie verzekerd wil zijn van een plek doet er verstandig aan vooraf te reserveren. Voor lunch en diner is reserveren ook noodzakelijk. Kijk voor meer informatie en de menukaart op www.thermenlamer.nl/la-mer-lounge.

(Foto: Charlotte Reijnen)