Tv-tuinman Ivo Putman te gast bij Aeres MBO Almere

31 januari 2019 14:41

ALMERE – Aeres MBO Almere ontvangt tijdens haar Open Huis van 9 februari een bijzondere gast. Ivo Putman, de tuinman van het tv-programma De Grote Tuinverbouwing, komt een lezing geven en de leerlingen enthousiasmeren voor het werken in de groene sector.


Ivo Putman werkt vanaf zijn zestiende jaar in het hoveniersbedrijf van Rob Verlinden, eerst als vakantiebaantje en later als vaste medewerker. Als jonge jongen was hij altijd bezig met het aanleggen van tuinen en op latere leeftijd is hij zich gaan verdiepen in het onderhoud en beplanten van tuinen. Tegenwoordig is hij niet meer weg te denken uit het televisieprogramma De Grote Tuinverbouwing, waar hij elke week een tuin onder handen neemt en een make-over geeft.
Op zaterdag 9 februari geeft Putman tweemaal een presentatie tijdens het Open Huis van Aeres MBO Almere. De deuren voor geïnteresseerde leerlingen en ouders staan tussen 10.00 en 13.00 uur open. De presentaties over het werken in de groene sector vinden plaats om 10.30 uur en 12.00 uur.