Tiende editie Almere DEZE WEEK Familiefietspuzzeltocht

04 september 2019 06:15

ALMERE - Op zondag 22 september organiseren Almere DEZE WEEK, de Stichting MTB & More en de Fiets Race en Toer Club Almere samen voor de tiende keer de Almere DEZE WEEK Familiefietspuzzeltocht.


Een ontspannen fietstocht op de stadsfiets, e-bike of scootmobiel, waaraan de hele familie kan deelnemen. Wellicht ook een leuke gelegenheid om vrienden of kennissen van buiten Almere uit te nodigen en ze te laten kennismaken met een deel van onze mooie stad. Natuurlijk zijn individuele deelnemers ook van harte welkom. Een goede kans om aan het einde van het fietsseizoen nog een keer op een ontspannen manier te genieten van het groen, het water en de stad.

 

Start

De afstand is ongeveer 25 km en daar heeft u alle tijd voor. U kunt starten tussen 11.00 en 12.00 uur bij het clubhuis van de FRTC Almere op het Sportpark Fanny Blankers-Koen, Competitieweg 5, 1318EA Almere. Bij aanmelding bij de start krijgt u alle informatie die nodig is om de route goed te kunnen rijden en de puzzels op te lossen. Een pen meenemen is dus wel handig.
Het puzzelen bestaat uit twee onderdelen. Ten eerste vindt u op de route een aantal letters voor het aanvullen van een puzzelzin met de door u gevonden letters. Daarnaast dient u een vraag over de Almere DEZE WEEK te beantwoorden.

Finish


Bij de finish, die op dezelfde plaats is als de start, kunt u de routebeschrijving met de oplossing van de puzzelzin en beantwoorde vraag, inleveren. Als u de oplossing van de puzzelzin goed heeft ingevuld, gaat uw formulier in een grote ton en u doet mee bij de verloting van leuke prijzen. Hebt u naast de puzzelzin ook de vraag goed beantwoord, dan loot u ook mee voor een prachtige hoofdprijs. De prijzen worden beschikbaar gesteld door Almere DEZE WEEK. U moet uiterlijk om 15.00 uur bij de finish zijn. Die is ook weer bij het clubhuis van de FRTC Almere.

 
Prijzen

Om 15.30 uur wordt begonnen met de verloting van de prijzen. De prijzen, inclusief de hoofdprijs, worden verloot onder de mensen die op dat moment nog bij de finish aanwezig zijn. Dus wordt uw formulier getrokken maar u bent er niet meer, dan gaat de prijs naar iemand anders.
Samengevat: Zondag 22 september; Almere DEZE WEEK Familiepuzzeltocht; lengte 25 km; start en finish bij clubhuis FRTC Almere het Sportpark Fanny Blankers Koen; start tussen 11.00 en 12.00; finish uiterlijk 15.00 uur; aanmelden bij de start; verloting leuke prijzen bij goede oplossing puzzelzin en slagzin. Iedereen kan meedoen.