Taco Y Mas gaat proefdraaien 

14 maart 2019 11:56

STAD CENTRUM – Taco Y Mas opent deze maand de deuren aan de Korte Promenade, nabij de Grote Markt. Zaterdag 30 maart is de officiële opening van het restaurant, maar vanaf aanstaande zaterdag wordt er al proefgedraaid.


"Fastfood hoeft niet ongezond te zijn. Door te werken met verse producten, die een goede voedingswaarde maar weinig calorieën bevatten, gaan wij ervoor zorgen dat mensen lekker, snel, gezond én betaalbaar kunnen eten", aldus horeca-ondernemer Nickolai van Eijsden.
Samen met zijn ouders Ton en Sonja en zus Luna opent hij een nieuwe formule Taco Y Mas in hartje Almere. Er wordt hard gewerkt om het derde restaurant van de familie gestalte te geven. "Mensen kunnen al binnen een paar dagen bij ons terecht voor de lekkerste burrito’s, nacho’s of taco’s, maar zij moeten er wel rekening mee houden dat tijdens het proefdraaien alles nog niet 100 procent perfect is. Voorafgaand aan de opening op 30 maart gaan we de gerechten oefenen, personeel inwerken, de logistiek optimaliseren en de laatste hand leggen aan de inrichting. We zijn lekker druk! Zeker omdat onze andere twee zaken, Finn en Rosita’s, ook gewoon open zijn."


Goed doel

Luna van Eijsden: "Wij vinden het belangrijk om geluk te delen. Daarom steunt Taco Y Mas de stichting Nuestros Pequenos Hermanos in Mexico. Een maisboerderij waar 3000 maistortilla’s per dag worden gemaakt om dakloze kindjes mee te voeden. Wij hebben maandelijks een wisselend gerecht, waarvan een deel ten goede komt aan deze stichting."
Nickolai en Luna hopen op een mooie start en veel bezoekers. "Het belooft een grootse opening te worden op 30 maart, inclusief mystery guest en openingsactie."

X