StrandLAB Suprise Night in Poortdok op het Almeerderstrand

11 januari 2019 09:25

ALMERE – StrandLAB Almere begint het nieuwe jaar met een Surprise Night op donderdag 31 januari in strandrestaurant Poortdok op het Almeerderstrand.


De StrandLAB Surprise Night is een avond waarop elke keer ander cultureel talent een podium krijgt en Almeerse verhalen de hoofdrol spelen. Deze eerste editie zijn comedian Mo Hersi en Suburbia in de Buurt met de Reizende Woonkamer van de partij. De avond duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Toegang is gratis, maar alleen na aanmelding via www.strandlab-almere.nl. Partner Keolis zorgt die avond voor busvervoer van en naar station Almere Poort.

StrandLAB


Het StrandLAB is in 2018 opgezet om culturele, sportieve en recreatieve initiatieven op en rond het Almeerderstrand aan te jagen en te zorgen voor samenhang. De gemeente Almere en de provincie Flevoland willen het gebied rondom het Almeerderstrand als cultureel en recreatiegebied op de kaart zetten. Dit is vastgelegd in Almere 2.0: een programma waarin afspraken zijn gemaakt over de toekomst van Almere. Cultuur en recreatie spelen hierin een belangrijke rol. Bureau Linkeroever heeft van de gemeente en de provincie de opdracht gekregen om een culturele strategie te bedenken voor het Almeerderstrand. Daaruit is StrandLAB Almere ontstaan.
StrandLAB Almere betrekt partijen die in het gebied actief zijn zoals Vis à Vis, Marina Muiderzand, Amvest, Steel Creek, Poortdok, Stichting Stad & Natuur Almere, Gestrand, CSMART en de bewonersverenigingen. Ook partijen die indirect een belang hebben, zoals het waterschap, Rijkswaterstaat, Metropoolregio Amsterdam, Staatsbosbeheer, Almere Economic Development Board en Almere City Marketing, worden actief betrokken.
Voor meer informatie over StrandLAB en aanmelden voor de Surprise Night: www.strandlab-almere.nl.

Gerelateerd

Rijbewijs in een dag
Kringloop
X