Série Limitée Rivièra is topversie van Renault Zoe

27 oktober 2020 00:00

ALMERE – Onder de naam Série Limitée ­Rivièra introduceert Renault een nieuwe topuitvoering van de volledig elektrische ZOE, de bestverkochte elektrische auto van Europa. De Série Limitée Rivièra kent een rijke standaarduitrusting, een exclusieve carrosseriekleur en nieuwe leren interieurbekleding.

De nieuwe ZOE Série Limitée Rivièra vervangt de succesvolle Edition One. Net als die uitvoering is ook de Série Limitée Rivièra standaard zeer rijk uitgerust, met onder meer leren bekleding, een Bose-audiosysteem, stoelverwarming en een verwarmbaar stuurwiel. Daarnaast biedt deze uitvoering extra veiligheid dankzij het eveneens standaard Active Emergency Braking System met voetgangers- en fietsersdetectie. Nieuw zijn de lichtmetalen 16-inchwielen van het model Seidon.

Zeiltouwen

De toevoeging Série Limitée Rivièra staat voor de sfeer in het interieur van de ZOE. De leren bekleding is voorzien van blauwwitte biezen die doen denken aan zeiltouwen en de sierstrip op het dashboard heeft een fraaie hout-look.

De leren bekleding is overigens standaard uitgevoerd in de kleur Bleu Navy, gecombineerd met blauw TEP-leren bekleding voor de voorzijde van het dashboard. Bekleding van zowel de stoelen als het dashboard in de lichte kleur Gris Sable behoort ook tot de mogelijkheden.

Renault levert de ZOE Série Limitée Rivièra in drie carrosseriekleuren leverbaar: Blanc Glacier, Blanc Quartz en het exclusieve Bleu Nocturne. De auto's in Blanc Glacier en Blanc Quartz zijn voorzien van donkerblauwe striping. Bleu Nocturne is een nieuwe en exclusieve blauwe carrosseriekleur, die is gecombineerd met witte striping.

De ZOE Série Limitée Rivièra is per direct te bestellen voor prijzen vanaf 30.090 euro in combinatie met batterijhuur. Als de klant de batterij liever koopt, dan bedraagt de prijs 38.290 euro.

Op en top luxe in de Renault ZOE Série Limitée Rivièra (Foto: aangeleverd)

Gerelateerd

123inkt
Rijbewijs in een dag