ROC-studenten organiseren disco voor het goede doel

13 april 2011 05:00

STAD CENTRUM - Studenten van het ROC Flevoland organiseren donderdag 14 april een eenmalige discoavond voor tieners van 13 tot en met 18 jaar in discotheek Eindelijk Weer. Zij worden daarbij ondersteund door De Schoor en Eindelijk Weer.


De opbrengst van deze avond is bestemd voor de wederopbouw van humanitaire projecten in Bosnië met de stichting Out of Area. Studenten van ROC Flevoland hebben de afgelopen periode verschillende activiteiten georganiseerd zoals workshops, sport- en recreatieve activiteiten, voorlichtingsbijeenkomsten en opknapklussen. Dit alles met als doel: zo veel mogelijk geld ophalen voor Bosnië. “Bosnië was voorheen nog een oorlogsgebied. We hopen we met dit soort acties een heleboel geld in te zamelen, om een aantal projecten te kunnen realiseren”, zeggen Stephanie Clazing en Sophie van Geel, initiatiefnemers en studenten van het ROC. “Behalve het organiseren van deze discoavond, organiseert onze hele klas verschillende projecten. Zondag 17 april vertrekt een deel van onze klas richting Bosnië. Op deze manier werken we zelf ook mee en zien we gelijk waar de donaties aan geïnvesteerd worden. Uiteraard krijgen we hier ook studiepunten voor, maar het gaat ons natuurlijk ook om het goede doel”.
De avond begint om 19.30 uur en is afgelopen om 22.30 uur. De muziek wordt verzorgd door de dj's Kevv en Michiel Ferron. De kosten bedragen 3,50 euro per persoon.