Project Gio groots in premiere bij Kinepolis Almere

30 november 2019 14:09

STAD CENTRUM – De film Project Gio is vrijdagavond groots in première gegaan in Almere. Bij bioscoop Kinepolis aan het Forum lag de rode loper uit voor cast, crew en genodigden, waaronder vele BN’ers. Er was ook hoog bezoek, want niemand minder dan Sinterklaas kwam langs om de populaire vlogger en de aanwezigen in de bioscoopzaal hoogstpersoonlijk toe te spreken.

 

Met bijna 1,2 miljoen abonnees op YouTube is de 21-jarige Gio een van de populairste vloggers van dit moment. Zo populair zelfs dat hij vanaf 5 december op het witte doek is te bewonderen in een eigen bioscoopfilm. Een film die in Almere is opgenomen en waarin ook een rolletje is weggelegd voor Almere DEZE WEEK als Gio kranten gaat uitdelen in Almere Centrum. Speciaal voor de première was er ook een exclusieve Project Gio-editie van Almere DEZE WEEK gemaakt voor de bezoekers van deze avond.

In de film speelt speelt Gio een jongen die op de nieuwe villa van zijn ouders in de Noorderplassen past. Terwijl Marcel en Louise, ook in het echte leven zijn ouders, op vakantie zijn, geven Gio en zijn tweelingzus Melanie (Gio's échte tweelingzus) een feest. Dit loopt echter dusdanig uit de hand dat letterlijk het dak eraf gaat. Gio heeft twee weken de tijd om het huis weer op te knappen en tegelijkertijd zijn ouders en volgers te laten geloven dat er niets aan de hand is.

Project Gio draait vanaf 5 december in de bioscopen.

 

Bekijk hier een verslag van de rode loper op het YouTube-kanaal van Gio:

 

Bekijk hier de fotoreportage van Studio Fred Rotgans:

Gerelateerd

123inkt
Ondernemersplein Gemeente Almere