Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving 

20 juni 2019 07:48

Almere - Een 18-jarige jongeman werd dinsdag 18 juni op gewelddadige wijze beroofd van zijn spullen. De politie zoekt getuigen.

 

Rond 23.20 uur liep het slachtoffer over straat in de richting van het centrum. Bij het Stadsweteringpad, ter hoogte van de Odeonstraat, werd hij door vier onbekende mannen met messen bedreigd en beroofd. De verdachten gingen er met zijn zijn ov-pas, telefoon en pinpas vandoor.

Signalement
Het gaat om vier mannen met een donkere huidskleur. Een van deze mannen is rond de 1.90 meter, heeft een normaal postuur en droeg een muts en een zwarte joggingsbroek. Een andere verdachte is rond de 1.80 meter en heeft kort gemillimeterd haar. Ook hij droeg een zwarte joggingsbroek. Daarboven had hij een blauw gewatteerd jack aan en zwarte schoenen van het merk Nike.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar deze mannen en roept getuigen op zich te melden. Hebt u iets van deze straatroof gezien of weet u misschien wie deze daders zijn? Of hebt u andere informatie die kan leiden tot de opsporing van deze verdachten? Bel de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. 

Gerelateerd

Rijbewijs in een dag
Woodstock
X