Pitch Battle Cultuurfonds Almere in Reigers Inn

29 november 2018 10:24

STAD CENTRUM – De Pitch Battle van Cultuurfonds Almere vindt woensdag 12 december om 19.30 uur plaats in de Reigers Inn aan het Weerwaterplein.

Er zijn maar liefst 22 ideeën ingestuurd, die allemaal zijn gericht op het vergroten van het cultuuraanbod in Almere. Cultuurfonds heeft een selectie van zeven ideeën gemaakt. Woensdagavond 12 december pitchen Trevor Holtkamp, Lydia de Ruijter, Groot Wild, Kevin Visser, Stefan Damman, Jos Bregman en Daya Maduro hun idee. Naast de €5000,- die het Cultuurfonds die avond uitreikt aan de winnaar, wordt er ook een publieksprijs weggegeven. Vanaf nu kan hiervoor worden gestemd via www.cultuurfondsalmere.nl.
De jury bestaat uit cultuurwethouder Hilde van Garderen, Olmo van Kranen (marketeer KAF), Jan-Melle (directeur Cultuurfonds Almere), Richard Treffers (accountmanager Rabobank Almere) en Maarten Quaghebeur (coördinator bij Kenniscel, Cultuurloket).
Pitch Battle is gratis toegankelijk voor iedereen. Tickets zijn te krijgen via: https://cultuurfondsalmerepitchbattle.eventbrite.nl.

Gerelateerd

X