Opening Flevolandse kunstexpositie

20 september 2017 09:07

LELYSTAD – De centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland wordt donderdag 21 september geopend. Bezoekers van deze opening kunnen vanaf 19.30 uur in terecht in het centrum voor kunst en cultuur De Kubus aan de Agorabaan 3 in Lelystad.


Het officiële, feestelijke openingsprogramma begint om 20.00 uur in de Grote Zaal. Iedereen is van harte welkom bij deze feestelijke opening. De toegang is gratis, evenals de koffie vooraf en het drankje en de kleine hapjes achteraf.
Na een welkomstwoord door Akke Wiersma, directeur van de KUBUS, en Erna Koelman, voorzitter van Stichting Culturale, zal de Lelystadse wethouder van Kunst & Cultuur, Janneke Sparreboom, de expositie officieel openen. Zij zal een kort animatiefilmpje ‘50 jaar Lelystad’ starten, dat is gemaakt door vijf jonge leerlingen van KUBUS-docente Monica Staples.
Na het filmpje zal fluitdocente Marianne Noordink een stuk van de Nederlandse componist Ton Bruynel ten gehore brengen. Na afloop van het openingsprogramma wordt iedereen van harte uitgenodigd voor een drankje met wat lekkers erbij.

Negen Almeerse kunstenaars

De Tour of Art Flevoland vindt op 7 en 8 oktober plaats. Aan dit evenement, en dus ook aan de centrale deelnemersexpositie, doen kunstenaars mee uit heel Flevoland. Almere is hierbij, met negen deelnemende kunstenaars, goed vertegenwoordigd. Dat zijn Ismi Noersmando, Hans Berkhout, Godfried Zöllner, Simone Hakhoff, Diana Warmels-Edes, ANNUSCH (Johanna Braeunlich), Agnes Hagedoorn, Jacolien Strijker-Bakker en Nasr Azarmehr.

Gerelateerd

Garagebox
Woodstock
X