Open dag bij Atletiek- en Triathlonvereniging Almere ‘81

13 april 2011 05:00

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Atletiek- en Triathlonvereniging Almere ‘81 houdt donderdag 21 april een open dag op de atletiekbaan. Deze dag wordt georganiseerd tijdens de Nationale Sportweek waar de vereniging aan meedoet. Alle belangstellenden zijn van harte welkom.


Tijdens deze dag worden kennismakingslessen gegeven en worden er verschillende atletiekonderdelen getoond waar bezoekers zelf actief aan kunnen deelnemen. Kinderen kunnen ook samen met een vriendje of vriendinnetje komen. Verder wordt er uitleg gegeven door triatleten, over wat triatlon inhoudt en wat de mogelijkheden zijn met duatlon, crossduatlon en triatlon. Elk uur wordt er door getalenteerde atleten een clinic gegeven op hun specifieke onderdeel.
Deze dag is tevens voor mensen met een beperking een mooie gelegenheid om kennis te maken met de sport atletiek. De Atletiekvereniging is bezig met het oprichten van Gehandicapten atletiek, om zo mensen met een beperking te kunnen laten sporten op hun eigen niveau. De open dag begint 's middags om 16.00 uur en eindigt rond 21.00 uur. Kijk voor meer informatie de website www.Almere81.nl.