Onthulling nieuwe uitstraling De Glasbak

12 april 2011 05:00

MUZIEKWIJK - Amateurkunstengebouw De Glasbak in Muziekwijk heeft een nieuwe naam en uitstraling gekregen. Op vrijdag 15 april om 20.00 uur wordt deze officieel onthuld in De Glasbak.


De Glasbak – Theater & Cultureel Centrum is de nieuwe naam voor het voormalig Amateurkunstengebouw De Glasbak. “Niet alleen onze naam is veranderd, ook de uitstraling en de inhoud van De Glasbak", vertelt Erwin Budding, beheerder van De Glasbak. "We willen nog meer professionaliteit uitstralen. Ook inhoudelijk verandert er iets. Wij zijn niet alleen faciliterend, maar ook verbindend, stimulerend, ondersteunend en maatschappelijk betrokken en dat willen wij meer benadrukken. Met deze veranderingen zetten wij ons nog meer in voor amateur-podiumkunstenaars.”
Na de officiële onthulling wordt het promotiefilmpje, dat jongeren van het Schoorproject Learn2Work onlangs maakten, aan het publiek vertoond. Tevens verzorgt Vocal Motion op deze avond een leuk optreden. De avond wordt afgesloten met een hapje en een drankje.
Iedereen is welkom aan de Lierstraat 21. Meer informatie: www.deglasbak-almere.nl.