Nieuwe showroom World of Dreams in DoeMere geopend

26 mei 2020 15:00

DOEMERE – Beddenspeciaalzaak World of Dreams heeft een gloednieuwe showroom geopend in woonwinkelcentrum DoeMere aan de Bostongweg 34 in Buiten.

World of Dreams is een echt familiebedrijf en de ondernemers zijn al vanaf het eerste uur in DoeMere gevestigd. "We zijn nu verhuisd naar een pand met een eigen ingang aan de buitenzijde van DoeMere. Hierdoor kunnen klanten ook buiten de openingstijden terecht voor een afspraak", vertelt Patrick van World of Dreams.

Specialist in maatwerk

"Wij werken steeds meer op afspraak, zodat klanten veilig en verantwoord bij ons terechtkunnen in deze coronatijd. Bovendien kunnen wij dan ook echt de tijd nemen voor de klant, want wij richten ons steeds meer op maatwerk. Betaalbaar, van hoge kwaliteit en met een snelle levering. Doordat wij een eigen productie in Nederland hebben, kunnen onze custom made bedden al binnen drie weken worden geleverd."

Groot assortiment

In de nieuwe showroom wordt weer een groot assortiment bedden gepresenteerd, waaronder een grote collectie opbergbedden die veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. "Verder hebben wij private-label boxspringbedden, met meer dan 200 keuzemogelijkheden en geleverd binnen twee weken. En zoals gezegd kunnen onze bedden ook op maat worden gemaakt, geheel naar de wensen van de klant", aldus Patrick. "Onze adviseurs hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring binnen deze branche. Zij kunnen klanten dan ook deskundig advies geven voor een optimaal slaapcomfort."

Ga voor meer informatie naar https://worlddreams.nl

Beddenspeciaalzaak World of Dreams heeft een nieuwe showroom met een ingang aan de buitenzijde van DoeMere. (Foto: Fred Rotgans)