Nieuw Startersloket & Adviescentrum Almere

04 september 2020 07:00

ALMERE - Startersloket & Adviescentrum Almere Flevoland is een nieuw bedrijf in Almere met twee duidelijke visies: startende ondernemers adviseren en MKB-ondernemers steunen.

Vincent van Wulfen, oprichter van Startersloket & Adviescentrum: "Het gaat mij er om mijn brede en vooral praktische kennis en ervaring te delen met degenen die de durf hebben, om zeker in deze coronatijd, een bedrijf te starten. Het gratis intakegesprek van ongeveer een uur geeft meestal een redelijk inzicht waarmee ik klant kan helpen. De starter kan ik meestal al antwoord op de vraag geven of zijn idee voor een nieuw bedrijf kans maakt, waar hij of zij op moet letten en wat er verder in volgorde van belangrijkheid moet gebeuren."

Passend

Over de kosten van het vervolgtraject zegt Van Wulfen: "Starters moeten goed op alle uitgaven letten dus is een beperkt bedrag wel een maximum om in eerste instantie tot een bevredigend resultaat te komen. Voor MKB bedrijven die al enige tijd ondernemen is een passend uurtarief, dat geldt ook voor de ondernemers die een mogelijk faillissement willen voorkomen."

Informatie

Van Wulfen heeft in zijn loopbaan onder meer gewerkt gewerkt bij Philips, Center Parcs, het Nederlands Congres Bureau en het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam.

Meer informatie is te vinden op:

www.startersloketalmere.nl

Het Startersloket & Adviescentrum Almere helpt nieuwe en bestaande ondernemers. (Foto: aangeleverd)