Nieuw seizoen Goede Rede Concerten start met Treeo HOUT en Black Pencil

16 september 2020 12:40

HAVEN CENTRUM - Goede Rede Concerten presenteert weer een nieuw seizoen klassieke muziek, met meer dan veertig concerten en vier muzikale zaterdagen.

Op vrijdag 18 september treedt het jonge blazerstrio Treeo HOUT op met het concert 'Wind | Streken'. Zij brengen een combi van klassiekers, minimal music, wereld, jazz en groot symfonisch werk. Aanvang 20.30 uur. Voorafgaand vanaf 19.45 uur is er een carillonconcert door de Vlaamse gastbeiaardier Carl van Eyndhoven met een passend programma.

Op vrijdag 25 september is het concert 'The Best of...' van het Ensemble Black Pencil. Vijf ervaren musici op blokfluit, viool, accordeon, panfluit en percussie combineren oude en hedendaagse muziek van onder andere Dowland, Vivaldi, Bach en Kate Moore. Het concert wordt twee keer uitgevoerd. Om 16.00 en om 20.00 uur.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er beperkingen in bezoekersaantallen. Reserveren is verplicht, via de website of per telefoon 06-80140467. Dit kan tot maximaal één uur voor aanvang van het concert.

Locatie: Goede Rede, Kerkgracht 60.

Meer informatie op www.goederedeconcerten.nl.

Ensemble Black Pencil.