Netjes gekleed voor gala studentenvereniging Engine

22 december 2010 06:00

STAD CENTRUM - Studentenvereniging ['endzjin] S.V.E.I.A. heeft donderdag 16 december haar jaarlijkse gala gehouden in danscentrum The Lake. Het was het eerste grote feest dat georganiseerd werd door het nieuwe bestuur van de vereniging.


Het gala van de studentenvereniging ['endzjin] S.V.E.I.A. is een jaarlijks terugkomende traditie. Iedereen word geacht netjes gekleed te komen. Dit betekende dat op deze avond de hele zaal vol stond met heren in rokkostuums of smoking en de dames in prachtige galajurken.
Een band en een DJ zorgden voor een fantastische sfeer voor de ruim zestig bezoekers. Voor iedereen die geen zin had om te dansen was er een black-jack tafel, waar een gokje gewaagd kon worden. Het thema van het gala dit jaar was 'balroomdancing'.
De avond begon geheel in stijl met een danswedstrijd. Ongeveer tien koppels streden tegen elkaar voor de eerste plaats. De winnaars kregen de eer en een mooie beker. Ook zijn dit jaar weer de Miss Gala en Mister Gala gekozen die tevens met een mooie beker naar huis gingen. Van de studentenvereniging ['endzjin] gaat dank uit naar wethouder van Onderwijs, Jeugd en Sport, René Peeters voor de betrokkenheid bij het gala.