Musical Haal Het Doek Maar Op in een nieuw jasje bij KAF

24 september 2020 07:00

STAD CENTRUM - Kunstlinie Almere Flevoland heeft de deuren weer geopend voor theaterbezoekers. Vrijdag 2 oktober is de musical 'Haal Het Doek Maar Op' te zien, in een nieuw jasje. De voorstelling wordt twee keer gespeeld, om 19.00 uur en om 21.00 uur.

De musical 'Haal Het Doek Maar Op – van Appelscha tot Zierikzee' ging afgelopen januari in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Een venijnige schets over Hollandse artiesten uit de jaren zestig, zeventig en tachtig op schnabbeltour, met evergreens van iconen als Willeke Alberti, Rob de Nijs, Ronnie Tober, Ria Valk, Johnny Lion, Ben Cramer, Boudewijn de Groot en vele anderen .

Op 13 maart werd de laatste voorstelling gespeeld voor de landelijke lockdown, maar nu kan kan het doek nu weer op voor de voorstelling in concert-vorm. Opnieuw met Mariska van Kolck, Tony Neef, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt. Nieuw in de cast is David van den Tempel. Ook qua repertoire zijn er enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo zal Tony Neef ook een aantal grote Wim Sonneveld-successen zingen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kaf.nl.