Libelle Zomerweek op Almeerderstrand swingend geopend

23 mei 2019 14:04

ALMERE -  De 23e editie van de Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand is vanochtend geopend door de nieuwe Libelle-columniste Erica Terpstra. Begeleid door een swingende brassband gaf zij samen met hoofdredacteur Hilmar Mulder het startsein voor een week lang feest. Aansluitend was er een optreden van Luv in het Libelle Theater.

Vriendinnen, zussen, moeders, dochters, collega's, buurvrouwen én mannen die wel houden van een feestje kunnen nog tot en met woensdag 29 mei genieten van een gezellig dagje uit. Het thema van dit jaar is 'Tropical Party'. Met ‘hun tickets to the tropics’ genieten bezoekers van optredens van onder andere Anita Meyer, Glennis Grace, Nick & Simon en Alain Clark en spotten ze de nieuwste zomertrends tijdens een van de drie dagelijkse modeshows. In het Libelle Nieuwscafé interviewt journalist Ebru Umar onder meer Carola Schouten (minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit) en Hugo de Jonge (minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport). Ook Libelle-columnisten Tineke, Femke, Roos en Hans, en Libelle TV-vloggers Irma Knol, Françoise, Susan, Rutger en Doortje zijn van de partij.

Verder zijn er gratis workshops: van handlettering en mozaïeken tot yoga en mindfulness. Nieuw dit jaar zijn de masterclasses die voortvloeien uit de Libelle Specials Tuin & Zo, Living en Gezond. Natuurlijk kan er ook lekker worden gewinkeld bij de ruim 400 shops.

 De Libelle Zomerweek op het Almeerderstrand is tot en met woensdag 29 mei dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie op libellezomerweek.nl

Gerelateerd

Arbodienstverlening 2.0
123inkt