Landelijk startschot Run for KiKa @Home vanaf Kemphaan Almere

24 september 2020 10:45

ALMERE – Zondag 27 september is de derde Run for KiKa @Home van dit jaar. Lopers kunnen starten vanuit huis of vanaf één van de twaalf locaties in het land, waaronder Almere. "Het landelijke startschot wordt hier om 10.15 uur gegeven vanaf de Kemphaan en is live te volgen via de website van KiKa", vertellen Jan en Karin Wisman, die het evenement in Almere organiseren.

Het Almeerse echtpaar is al jaren ambassadeur voor KiKa. "We zijn blij dat we eindelijk weer samen 'corona-proof kunnen lopen voor de stichting Kinderen Kankervrij", vertelt Jan Wisman. "Onze kleindochter Indy helpt zondag ook mee bij de organisatie van het evenement. Uiteraard houden wij ons aan de rivm-richtlijnen en om het aantal deelnemers te spreiden starten we in vier waves. De eerste wave start om 10.15 uur en de laatste om 11.00 uur."

Er is een mooi parcours van 5 kilometer uitgezet rondom de Kemphaan. Deelnemers die de 10 of 15 kilometer willen doen, lopen het rondje twee of drie keer. Deelname is gratis, maar een donatie naar keuze is mogelijk. De deelnemers kunnen zich ook laten sponsoren om zoveel mogelijk geld op te halen in de strijd tegen kinderkanker.

Inschrijven is nog mogelijk. Dit kan via www.runforkika.nl/at-home

Gerelateerd

Huygen BV   DIjkstra en van Puffelen Vacature
Kringloop