Komend weekend NK Biljarten in Almere

26 november 2018 08:17

STEDENWIJK – Biljartvereniging Almere ’83 is door de KNBB aangewezen als locatie om het Nederlands Kampioenschap biljarten te organiseren in de spelsoort Libre 5e klas. Komend weekend wordt de strijd gestreden.


Libre 5e klasse is de spelsoort en het niveau waarop biljarters instappen. Een partijtje biljarten bij de vereniging is dan voor de meesten vooral nog leuk en gezellig. Door in te schrijven voor de voorrondes wordt een competitie element toegevoegd. Door het grote aantal deelnemers in de voorrondes is de finale moeilijk te halen. De finalisten, zes mannen en twee dames, spelen met een gemiddelde van tussen de 0,89 en 1,61. Het te maken aantal caramboles ligt daarmee tussen de 31 en 47.
De wedstrijden starten zaterdag 1 december om 10:30 uur en zondag 2 december om 11:00 uur in de ruimte van biljartvereniging Almere ’83 aan de Sas van Gentlaan 10-12 in Stedenwijk. De entree en het parkeren voor dit NK zijn gratis.

Almere '83


De jubilerende Biljartvereniging Almere ‘83 is één van de locaties in Nederland waar een biljartevenement als dit NK gehouden kan worden. De aanwezigheid van elf biljarts, samen met de uitgebreide horecafaciliteiten en kleedruimtes zijn een belangrijke factor om het NK succesvol te maken. De finale wedstrijden zullen ook te volgen zijn via de livestream van de biljartvereniging. Meer informatie: www.bv-almere83.nl of op de Facebook-pagina van de vereniging.

Gerelateerd

Garagebox
Rijbewijs in een dag
X