Keukenloods heeft nieuwe showroom geopend in DoeMere

05 september 2020 09:00

BUITEN CENTRUM – Keukenloods heeft een nieuwe showroom geopend aan de New Yorkweg 63 in DoeMere. Wie op zoek is naar een keuken kan zich laten inspireren door ruim 20 keukenopstellingen. Ook is er een uitgebreid assortiment inbouwapparatuur.

Keukenloods is al vele jaren gevestigd in woonwinkelcentrum DoeMere. "We wilden hier ook beslist blijven, maar hadden behoefte aan meer ruimte om ons assortiment te kunnen presenteren", vertelt mede-eigenaar Douwe Vet. "Onze oude locatie had een oppervlakte van 300 vierkante meter, terwijl we op onze nieuwe plek maar liefst 800 vierkante meter tot onze beschikking hebben."

Keuze maken

De klant kan bij binnenkomst direct een keuze maken uit de keukenshowroom of de apparatuur-straat. "We hebben momenteel 21 verschillende keukenopstellingen staan, in diverse stijlen. Van klassiek en landelijk, tot strakmodern en industrieel. We hebben keukens voor elk budget." Verder is er een uitgebreid assortiment frontjes, grepen en werkbladen waaruit een keuze kan worden gemaakt. "Zo kunnen klanten hun keuken helemaal naar eigen wens samenstellen."

Apparatuur-straat

Alle keukenappartuur wordt overzichtelijk gepresenteerd in de apparatuur-straat. Van vaatwassers, koelkasten, kookplaten en afzuigsystemen, tot stoom- en combi-ovens en ingebouwde koffiemachines. "Er zijn diverse merken in verschillende prijsklassen. We hebben apparatuur op voorraad, maar wat we hier niet in huis hebben kan over het algemeen al binnen een dag worden geleverd."

Online winkel

Keukenloods heeft in totaal 14 filialen in heel Nederland en een groot magazijn. Keukenloods.nl is bovendien de grootste online winkel voor inbouwapparatuur. "Die combinatie van online shop en fysieke winkels is de grote kracht van Keukenloods", meent Douwe Vet. "We hebben een enorm uitgebreid assortiment, kunnen binnen 24 uur leveren en hebben dagelijkse prijzenupdates zodat klanten zeker weten dat ze niet teveel betalen. In onze winkel staat deskundige personeel altijd klaar om vrijblijvend informatie en advies te geven en mee te denken met de klant. We luisteren goed naar ieders wensen en behoeften, want uiteindelijk is er niks mooier dan een klant die echt helemaal tevreden is."

Meer informatie op Keukenloods.nl

Douwe Vet heet iedereen van harte welkom in de nieuwe showroom. (Foto: Fred Rotgans)