Journaliste Linda Graanoogst interviewt in het Apollo Hotel “In de geest van John Lennon en Yoko O

13 maart 2013 06:00

STAD CENTRUM – Journaliste en ghostwriter Linda Graanoogst interviewt zaterdag 30 maart een zestal gasten over hun werk, leven en liefde. En op een wel heel bijzondere locatie: in bed, in het Apollo Hotel in Almere. “Ik vraag ze het hemd van het lijf…”


Het Apollo Hotel Almere City Centre viert op zaterdag 30 maart dat zij vijf jaar bestaat. Het hotel aan de Koetsierbaan 2 stelt haar deuren open voor publiek. Er is theater, muziek, modeshow en iedereen kan mee komen feesten. Als ludieke actie bedacht journaliste Linda Graanoogst na een oproep van Stichting Art Culture, die de programmering verzorgt voor die avond, om een paar gasten te interviewen. Graanoogst: “Maar dan wel in stijl van het hotel: in bed, op een hotelkamer.”

John Lennon en Yoko Ono

Een beetje a la John Lennon en Yoko Ono zoals in 1969? “Ja, iets in die geest inderdaad”, zegt de Almeerse ghostwriter met een glimlach. “Ik kruip letterlijk met mijn interviewees onder de lakens én vraag ze vervolgens het hemd van het lijf.” Rondom het bed kunnen bezoekers het interview live volgen. “En alle gesprekken worden gefilmd; daarvan komt achteraf een compilatie.”
De interviews vinden plaats vanaf 20.00 uur in de Talkshow Room van het Apollo Hotel. Graanoogst gaat onder andere schrijfster Ilse Ruijters, ondernemer Martin Ort en zangeres Sandy Dane bevragen over hun werk, leven en liefde.
Ook in bed bij de Talkshow Room?

Almeerse bewoners of ondernemers die interessant of grappig nieuws te melden hebben, maken kans op een interview in de Talkshow Room op 30 maart. Aanmelden kan vóór uiterlijk 21 maart 00.01 uur via info@lindagraanoogst.nl onder vermelding van ‘Mystery Guest’.
Kijk voor meer informatie op www.lindamiriam.com.