Jongeren belagen medewerkers horecapand

26 augustus 2019 11:59

STAD CENTRUM - In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus heeft een grote groep jogneren een horecapand op het Stadhuisplein bestormd. Dat meldt de politie op hun Facebookpagina. Drie verdachten zijn aangehouden. De politie zoekt getuigen.

Rond 01.05 uur sprak een portier een bezoeker aan op het meenemen van drank binnen de horecagelegenheid. Dit leidde vrijwel direct tot escalatie en een confrontatie waar meerdere personen zich mee bemoeiden. Er ontstond een vechtpartij tussen een grote groep jongeren en een aantal portiers en een medewerker van de horecagelegenheid. 

Tot en met vandaag heeft de politie drie verdachten gearresteerd en ingesloten voor verder onderzoek. Het gaat om inwoners van Almere in de leeftijd van 15 tot 17 jaar oud. Meerdere aanhoudingen worden zeker niet uitgesloten. Drie medewerkers van de horecagelegenheid deden aangifte van mishandeling. Zij liepen letsel op.

Informatie melden:

De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuige(n). Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844. Wie liever anoniem wil blijven kan contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, telefoon #0800-7000.


Filmpjes

Uit het onderzoek is gebleken dat meerdere omstanders filmpjes hebben gemaakt met hun telefoons. Dit beeldmateriaal zou de recherche graag in bezit krijgen. Uploaden kan via www.politie.nl

Gerelateerd

123inkt
Ondernemersplein Gemeente Almere