Inspiratie-evenement over voor(oor)delen op de arbeidsmarkt

12 juni 2018 14:14

FILMWIJK – Werken voor Werk, dé netwerkgroep van werkzoekenden, organiseert dinsdag 26 juni een gratis inspiratie-evenement voor werkzoekenden over voor(oor)delen op de arbeidsmarkt. ‘Van vooroordeel naar voordeel’.


Kortgeleden was het weer in het nieuws: ouderen vinden moeilijker ander werk en worden regelmatig afgewezen op basis van hun leeftijd. Hoe gaan ‘oudere’ werkzoekenden hier mee om? Klagen en in de slachtofferrol blijven hangen of gaan ze op zoek naar wat ervaren arbeidskrachten te bieden hebt in de huidige arbeidsmarkt? Werken voor Werk helpt om het vooroordeel om te draaien naar een voordeel.
Het evenement is van 9.30 tot 13.30 uur in het Filmwijkcentrum aan het Walt Disneyplantsoen 76.

Workshops

Door middel van diverse workshops krijgen bezoekers handvatten om de vooroordelen los te laten en zich te leren focussen op voordelen. Berlinde Aalberts, trainer, coach en ondernemer van ‘100 procent mens’ trapt de ochtend af met een keynote rondom de vraag: jezelf zijn, hoe doe je dat, als je als werkzoekende 45-plussers moet opboksen tegen vooroordelen op de arbeidsmarkt?
Het evenement, inclusief lunch, wordt aangeboden door Stichting Werken voor Werk. Aanmelden en een overzicht bekijken van de workshops kan op http://werkenvoorwerk.nl/

Gerelateerd

X