Inschrijving Tour of Art sluit 3 maart

16 februari 2018 09:04

ALMERE - De ervaring heeft geleerd dat veel kunstenaars zich te laat realiseren dat de inschrijftermijn voor de Tour of Art Flevoland ten einde loopt. Daarom een reminder voor Flevolandse beeldend kunstenaars, dat inschrijven nog mogelijk is tot en met uiterlijk 3 maart. Tour of Art Flevoland vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 en zondag 7 oktober.


De inschrijving voor de Tour of Art 2018 loopt goed, en hierbij is al een mooie mix van technieken van beeldende kunst en een mooie spreiding vanuit Flevoland zichtbaar. Uiteraard zijn meer aanmeldingen altijd welkom, zodat ook tijdens deze Tour of Art een mooie variatie aan kunst te zien zal zijn.
De deelname aan de Tour of Art Flevoland staat open voor zowel professionele als amateur beeldend kunstenaars. Alle inschrijvingen worden beoordeeld door een onafhankelijke commissie, bestaande uit drie (jaarlijks andere) mensen van buiten Flevoland.
Flevolandse kunstenaars die willen deelnemen hoeven niet te beschikken over een eigen locatie. De organisatie zorgt dat de deelnemers tijdens de Tour of Art kunnen exposeren op een van de deelnemerslocaties verspreid over Lelystad. Dit zijn deels ruime ateliers, beeldentuinen en/of huizen van Lelystadse deelnemers, deels locaties die door Lelystadse bedrijven of andere organisaties beschikbaar gesteld worden. Naast een aantal reeds eerder gebruikte locaties, zijn er ook dit jaar weer nieuwe locaties beschikbaar. Bij de indeling van de deelnemers over de locaties wordt zo goed mogelijk gezorgd voor een variatie in technieken, maar toch bij elkaar passende kunst per locatie.
Meer informatie en inschrijven: www.tourofartflevoland.nl.

Gerelateerd

HV Almere
Kringloop
X