Inschrijving Miss Flevoland loopt storm

06 april 2011 05:00

FLEVOLAND - De Miss Flevoland verkiezing, voor jonge ambitieuze vrouwen van 18 tot 26 jaar, vindt zondag 1 mei plaats. Dat Flevoland meer is dan water, nieuwbouw en polders en dat deze provincie barst van het jonge talent, is een feit. Maar dat er zoveel potentiële kandidaten zijn voor de titel Miss Flevoland, is voor de organisatie ook een aangename verrassing.


De organisatie van de Miss Flevoland verkiezing is in handen van Maureen van Haaren en Yvonne de Rijk. "Het is ongelofelijk, de telefoon staat roodgloeiend, maar ook via social media als Twitter en Facebook krijgen we veel aanmeldingen binnen. Maar ondanks dat willen wij toch nog één keer een poging doen om iedereen een kans te geven. Het is immers vakantieperiode nu, en wellicht is de toekomstige Miss Flevoland in het buitenland. Daarom doen wij nog één keer een oproep", aldus de organisatie.

Visitekaartje

De winnares wordt het visitekaartje van de provincie tijdens de komende Miss Nederland verkiezing op 15 mei. Misschien representeert de nieuwe Miss Flevoland Nederland land wel internationaal. Het kan. Miss Flevoland als Miss Universe! Voor het zover is, vindt eerst een casting plaats. De locatie en het tijdstip zijn nog even geheim, maar spectaculair gaat het zeker worden. Voorwaarden voor deelname: leeftijd tussen 18 en 27 jaar oud, niet getrouwd (geweest), geen kinderen en in het bezit zijnde van Nederlands paspoort.
Inschrijven kan via: miss@missflevoland.nl of info@missflevoland.nl. Voor meer informatie zie: www.missflevoland.nl.