Inloopavond huurappartementen Highnote

14 februari 2020 07:45

STAD CENTRUM – De bouw van het appartementencomplex High Note gaat nog dit jaar van start. Dat meldt projectontwikkelaar AM. Maandag 2 maart is er een inloopavond voor geïnteresseerden. Het complex verrijst op het parkeerterreintje tegenover het politiebureau en gaat circa 150 huurwoningen voor jongeren tellen.

Zestig van de 150 appartementen zijn zogenoemde ‘Friends-woningen’ waarbij twee huurders een eigen slaap- en badkamer hebben, maar de woonkamer, keuken en balkon samen delen. Op die manier kan de huurprijs laag worden gehouden. Beide bewoners tekenen een eigen huurcontract en op het moment dat één van beiden verhuist, mag de ander een nieuwe huurder aanbrengen. De overige woningen zijn twee- tot driekamer appartementen van 50 tot 80 m2. Ook is er een eigen fietsenstalling in het pand. In de plint van het complex komen winkels. 


Inloopavond 2 maart

Op maandag 2 maart is er bij het Ondernemersloket in het Stadhuis van 18.00 tot 20.00 uur een inloopavond voor belangstellenden. Daar krijgen geïnteresseerden informatie over het woonprogramma, de planning en de bouwstart.
Een woordvoerder van AM laat weten dat de bouw van het complex in ieder geval nog dit jaar van start gaat. Wie belangstelling heeft voor wonen in High Note kan dit kenbaar maken via de website www.highnote.nl/belangstelling

 

 

Gerelateerd

X