Informatieavond over zonnepanelen via internet

09 oktober 2020 11:00

Installateur Youen organiseert de Maand van de Duurzaamheid en informeert online

Het zal zijn opgevallen dat Youen in Almere de Maand van de Duurzaamheid organiseert. Door met elkaar samen te werken kan Youen in een keer een mooie hoeveelheid zonnepanelen installeren, waardoor kostenbesparingen leiden tot scherpere prijzen. Meedoen kan via een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/almere.

Progressieve korting

Zoals beloofd brengt samenwerken lagere prijzen. Bij de inschrijving krijg je via een email een nummer. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot € 30 euro per paneel. 16 panelen betekent dan € 480,= korting! Deelnemers hebben een dak dat geschikt is voor zonnepanelen en mogen ieder een keer vrijblijvend inschrijven.

Ervaren, Social Enterprise, en gecertificeerd installateur met topkwaliteit

Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en dat doet ze door mensen in staat te stellen om zelf hun stroom op te wekken met behulp van duurzame zonnepanelen. Afhankelijk van de keuze kan de garantie oplopen tot maar liefst 30 jaar! Dat is financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt je minder afhankelijk van de energiemaatschappij. Via een app kun je de dagelijkse opbrengst monitoren.

Lokaal en regionaal, altijd dichtbij

Youen is gevestigd in Zeewolde en Nijkerk. Al geruime tijd is het bedrijf InstallQ gecertificeerd en selecteert voor haar klanten uitsluitend topmerken met een bewezen kwaliteit. Installeren doen ze met hun eigen ervaren mensen. Jaarlijks plaatsen zij tienduizenden zonnepanelen de regio, dus altijd dichtbij. Dat levert vijfsterren reviews op het internet, vanwege de hoge klanttevredenheid.

Informatieavond in 2020 online

Laten we onze situatie positief bekijken en vaststellen dat online bij elkaar komen inmiddels de gewoonste zaak van de wereld begint te worden. Youen organiseert op woensdagavond

28 oktober 2020 een videomeeting om vragen te beantwoorden over allerlei zaken zoals techniek, de btw-terug-vraag-regeling en het salderen van de energierekening tot nul.

Meld je vrijblijvend aan via www.youen.nl/almere. Ruim voor aanvang krijg je een link toegestuurd om online te kunnen aanschuiven.

Mocht je liever persoonlijk met een aankoopbegeleider contact hebben kan dat ook. Bel daarvoor het nummer (085) 822 2460 of mail naar info@youen.nl en vraag naar Rick Schuurkamp.