Het Klein Theater Almere speelt Voor Barbara

21 mei 2019 13:50

STAD - Stichting Het Klein Theater presenteert op vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni de voorstelling Voor Barbara in de Reigers Inn aan het Weerwaterplein.


Deze voorstelling is geschreven door Martine Faber. De repetities zijn nog in volle gang met ondersteuning en spelcoaching van Chantal Demarteau.
In ‘Voor Barbara’ wordt een precair gegeven aan de orde gesteld. Het is een realistisch, maar uiteindelijk ook een romantisch stuk met een onverwachte wending. De voorstelling wordt gespeeld door Alexandra van Stempvoort , Linda Elstrodt en Roel van Rijnsoever.
De voorstelling begint op beide dagen om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Duur van de voorstelling 75 minuten. Kaarten kosten €12.50, donateurs betalen 11.25 (inclusief 1 gratis consumptie, geldig voor meerdere personen in een reservering. Donateurschap is voor 1 jaar €25).
Kaarten zijn te reserveren via info@hetkleintheater.nl onder vermelding van uw naam, aantal en datum van de gewenste dag. Het totaal bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL55SNSB0705730913 t.n.v. Stichting Het Klein Theater Almere. U kunt ook kiezen voor contante betaling aan de kassa.

Gerelateerd