Haven Theater, een week lang genieten

23 juli 2020 12:10

HAVEN – Creative Artlabs Almere sluit van 10 tot 16 Augustus de laatste zeven avonden van de zomervakantie af met Muziek,Theater, Dans, Film, Comedy en Spoken word. Deze eerste editie van Haven Theater vindt plaats op het buitenpodium van CAA in het oude politieburo (Bivak 1) in Almere Haven.

"We hebben het idee opgevat om een zomerpodium neer te zetten met een programmering die aansluit bij het karakter van Haven. We brengen een gevarieerd programma van Almeers beginnend - en gevorderd talent op één podium bij elkaar en noemen het: Haven Theater", aldus initiatiefnemers Jeroen van der Meulen en Leo van Heijningen.

Jongeren

Een week lang genieten waarbij je elke keer iets nieuws kan verwachten. Dit loopt uiteen van Singer Songwriter avond, theater tot comedy avond, poëzie, Film en avonden waarin al deze belevenissen elkaar afwisselen. Georganiseerd door- en met jonge talenten en ervaren makers. Zowel voor als achter de schermen geeft Creative Artlabs Almere jongeren met passie voor kunst en cultuur de ruimte en een springplank om te kunnen (door)groeien.

Op zondag 16 augustus is er open podium waar Almeers talent zich kan laten zien en horen. Inschrijven kan op de website Haventheater.nl

Creative Artlabs Almere

Creative Artlabs Almere is de broedplaats voor startende en gevorderde Almeerse makers. Dit is de plek waar zij kunnen experimenteren, inspiraties opdoen en vooral hun kunstzinnige ei kwijt kunnen. CAA legt graag verbinding tussen verschillende artiesten/kunstenaars, podia en kunstvormen. Hieruit ontstaan nieuwe samenwerkingsverbanden en bijzondere kunstcreaties. Bij CAA vinden de artistieke creaties en diverse kunstvormen een passend podium.

Reserveren

Reserveer je gratis kaartje op www.haventheater.nl of via het Haven Theater evenement op de Facebookpagina van Creative Artlabs Almere. CAA is te volgen op Instagram en Youtube.

Vrijwilliger worden? Achter de schermen helpen met het Haven Theater? Aanmelden als vrijwilliger kan op www.creativeartlabsalmere.nl

De toegang is gratis. Reserveren is verplicht en er zijn maar beperkt aantal plekken beschikbaar. Geen kaartje kunnen bemachtigen, niet getreurd, alles is ook vanaf de bank te beleven via de CAA streaming platformen.

Haven Theater en de Livestreams worden mede mogelijk gemaakt door Cultuurfonds Almere en het
VSBfonds.

(Foto: Leo van Heijningen)