Grillvrienden beginnen YouTube-kanaal

15 juni 2020 08:30

DUIN – De Almeerse hobbykoks Bas van Teylingen en Marcel Koetze zijn, samen met chef-kok Frank Trommelen, vanuit hun achtertuin in Almere Duin een YouTube-kanaal gestart over 'buiten koken'.

Outdoor Cooking wordt steeds populairder. Steeds meer mensen hebben een 'serieuze' BBQ in de achtertuin. Maar veel mensen hebben eigenlijk nog geen idee hoe je die moet gebruiken. De drie koks laten daarom wekelijks op YouTube en Instagram zien hoe leuk en makkelijk het is om

buiten te koken. Het zijn geen ingewikkelde video's voor de 'hardcore' BBQ- liefhebbers, maar handige tips, recepten, technieken en weetjes voor de 'beginnende' BBQ'er.

Frank Trommelen heeft jarenlange ervaring als chef-kok. Marcel Koetze is presentator, regisseur en editor. Bas van Teylingen is regisseur van onder meer de speelfilm Project Gio, succesvolle televisieprogramma's en is expert op het gebied van YouTube en andere social media platformen.

Elke week willen de drie koks een nieuwe video van ongeveer 15 minuten op YouTube en IGTV (Instagram) plaatsen. De video's worden ook via diverse andere social media kanalen gepromoot.

YouTube: https://bit.ly/GRILLVRIENDEN

Instagram: https://www.instagram.com/grillvrienden/

v.l.n.r: de grillvrienden Frank Trommelen, Bas van Teylingen en Marcel Koetze. (Foto: aangeleverd)