GGD komt met vragenlijst corona

24 maart 2020 08:12

ALMERE - De GGD Flevoland heeft een vragenlijst ontwikkeld om te zien hoe Flevolanders met het coronavirus omgaan. De bedoeling is dat zoveel mogelijk mensen de vragen beantwoorden om zo een duidelijker beeld te krijgen over de huidige stand van zaken over het coronavirus. De vragenlijst is beschikbaar tot en met zondag 29 maart.

 

Sinds enkele weken wordt Nederland geraakt door het nieuwe coronavirus. Veel Nederlanders zoeken informatie op internet. Ook zijn er mensen die contact opnemen met zorginstellingen zoals huisarts of de GGD om hun vragen te stellen en hun zorgen te uiten. De GGD en andere zorginstellingen worden overspoeld met telefoontjes en doen hun best om alle vragen te beantwoorden.

 

De GGD wil graag weten of mensen gezondheidsklachten hebben. Ook willen ze graag weten wat er in Flevoland gedaan wordt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en hoe mensen informatie over het coronavirus zoeken.Daarom heeft de GGD Flevoland tot en met zondag 29 maart een vragenlijst hierover open staan.

 

De vragenlijst is hier te vinden en neemt ongeveer 5-10 minuten in beslag.

 

Gerelateerd

Arbodienstverlening 2.0
123inkt