Gastgezinnen voor geleidehonden gezocht

27 maart 2018 09:01

HOUT - De aanvraag naar goede geleidehonden neemt nog steeds erg toe. Om daar aan te kunnen voldoen heeft Geleidehondenschool Herman Jansen heel dringend gastgezinnen nodig die een pup voor een jaar in huis nemen.


Gastgezinnen worden begeleid door de school met trainingen en bij het opvoeden van de pup, zodat de pup uiteindelijk de opleiding in kan gaan. De gezinnen hebben bij voorkeur geen kinderen onder de vier jaar. In het gezin is overwegend een volwassene thuis of de hond kan mee naar het werk.
Wie zich aanmeldt krijgt een leuke pup vanaf de leeftijd van 7 weken tot ongeveer 14 maanden. Alle spullen die bij een hond horen, zoals bench en voer wordt door de hondenschool verzorgd. Ook de dierenartskosten worden vergoed. In de trainingen leren de gastgezinnen alles over hondengedrag en opvoeden van honden, natuurlijk wel naar de maatstaven wat bij een geleidehond hoort.
Neem voor meer informatie contact op met Geleidehondenschool Herman Jansen via: info@hondentrainer.nl of 06-15619160, of kijk op: www.geleidehondentrainer.nl.

Gerelateerd

X