FOX Sports brengt Almere City FC - FC Groningen live

20 augustus 2020 11:20

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Komt-ie wel of komt-ie niet. De vraag houdt de gemoederen flink bezig. De mogelijke rentree op de Nederlandse velden van Arjen Robben heeft er in ieder geval toe geleid dat FOX Sports de wedstrijd op zaterdag 14:00 uur live uitzendt als extraatje in de speciale 'Eredivisie Comeback'-serie gedurende de maand augustus.

Dit heeft de sportzender bekendgemaakt via het eigen kanaal. Almere City FC oefent komende zaterdag om 14.00 uur tegen de Groningers. Kaarten voor de wedstrijd zijn beschikbaar voor seizoenkaarthouders van Almere City FC. Zij kunnen per account twee tickets bestellen. Kaarten kosten 4,50 euro per stuk.

Het is de laatste oefenwedstrijd van Almere City FC. De ploeg van Ole Tobiasen speelt dit duel voor het eerst in de nieuwe wedstrijdtricots van kledingpartner Craft Sportswear.

Op 30 augustus speelt de ploeg voor het eerst een competitiewedstrijd. Deze avond is de formatie gastheer van MVV Maastricht. De wedstrijd begint om 20:00 uur en is alleen toegankelijk voor seizoenkaarthouders.

Bekijk meer informatie op www.project4501.nl