Esko en Snelle brengen samen titelsong 'Project Gio' uit

22 november 2019 09:25

ALMERE – Rapper Snelle en de Almeerse rapper/producer Esko brengen vandaag hun nummer 'Omhoog' uit. Het energieke, vrolijke nummer wordt de titelsong voor de speelfilm 'Project Gio'. De bekende YouTuber Gio Latooy speelt zichzelf in deze film die grotendeels in Almere is opgenomen.

 

Naast rollen voor onder andere Belle Zimmerman, Niek Roozen, Rutger de Bekker en gastrollen voor Sterre Koning, Giel Beelen en Arie Koomen zullen Esko en Snelle ook zelf hun opwachting maken in de film.

Voor Esko volgt 'Omhoog' op het succes van het nummer 'Hey Meisje', die méér dan 39 miljoen keer is gestreamd op Spotify en op zijn album 'Beats By Esko' staat. Snelle scoorde een nummer 1 hit met het nummer 'Reünie' en zag in oktober zijn album 'Vierentwintig' binnen één dag de Gouden Status halen. Daarnaast won hij een MTV EMA Award voor Best Worldwide Act.

 

'Project Gio’ komt op 5 december uit in de bioscoop via Dutch FilmWorks. Ook Almere DEZE WEEK speelt een rol in deze film. De trailer is inmiddels al te zien op YouTube. De single 'Omhoog' komt uit via Van Klasse en is vanaf vandaag op alle online streamingplatforms beschikbaar.

 

Bekijk hier de videoclip van ‘Omhoog'.

Gerelateerd

123inkt
Arbodienstverlening 2.0