Eerste officiële exemplaar Monopoly Almere uitgereikt

16 oktober 2019 09:12

ALMERE - De eerste editie van Monopoly Almere is uitgereikt. Burgemeester Franc Weerwind ontving het allereerste officiële exemplaar uit handen van Mr. Monopoly. Het spel is verkrijgbaar bij de PLUS vestigingen in Almere. Ook is het spel in zeer beperkte oplage te koop bij het VVV kantoor in Almere. Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan een fonds voor het Oranje Huis.

 

Het spel is volledig op maat gemaakt en heeft een Almeers karakter. De straten in het spel lopen van de goedkope Havenkom tot de dure Citadel. Ook bedrijven en instellingen als GGZ Fornhese en Cablepark VIEW hebben een plekje gekregen op het speelbord.
Het project is geïnitieerd door Soroptimistclub Almere samen met de PLUS de Greef en PLUS van Ommen en diverse partners. Het spel is ontwikkeld door Identity Games. De initiatiefnemers zien dit project als een duurzame promotie voor de stad en bovendien een uitstekend marketing- en communicatiemiddel voor de vele partners die zich hebben verbonden aan dit product. Ook wordt er op deze manier nog eens geld opgehaald voor het goede doel; het Oranje Huis.
Bij PLUS de Greef en PLUS van Ommen kunnen consumenten tot en met 23 november sparen voor een flinke korting op het Monopolyspel. Almeerders besparen hiermee maar liefst 15 euro op het collectors item.

Gerelateerd

HV Almere
Woodstock
X