'Een proefrit bij het bedrijf zelf? Geen probleem', aldus Ford bedrijfswagens Schurer-Kamphuis

19 juni 2020 13:55

ALMERE – De Ford-bedrijfswagens van Schurer-Kamphuis aan de De Stubbeweg op Veluwse Kant: accountmanager Paul Janssen kan er uren enthousiast over vertellen. "Ik werk hier nu ruim een jaar en ben daar trots op", zegt Janssen, "wat is er mooier dan dit merk bedrijfswagens aan bedrijven en ondernemers te leveren?"

Bij de verkoop van de bedrijfswagen van Ford Schurer-Kamphuis gaat Janssen niet over een nacht ijs. "Natuurlijk komen de mensen hier in de showroom, maar ik ga vaak op pad, naar de bedrijven toe. Dat is essentieel, want een bedrijfswagen moet op maat zijn voor de ondernemer. Ik ga uitgebreid in gesprek en inventariseer de mobiliteitsbehoefte van een onderneming. Welke wagen heeft hij nodig, waarvoor wordt hij gebruikt en moeten er misschien toch ook medewerkers vervoerd worden. Als ik alles op een rijtje heb, kan ik een passende offerte maken, op maat voor het bedrijf. De klant koopt dan een bedrijfswagen die hij daadwerkelijk nodig heeft."

Actie voorraad opruiming

Op dit moment loopt bij Schurer-Kamphuis de actie 'Voorraad opruiming bedrijfswagens'. "Ondernemers kunnen nu hun slag slaan bij onze voorraadopruiming op bedrijfswagens. Er zijn kortingen die op kunnen lopen tot 10.000 euro. En dat nog eens met vijf jaar verlengde garantie, binnen 2 weken rijden en – op geselecteerde modellen – is financiering van nul procent mogelijk", vertelt Janssen, "er zitten bedrijfswagens tussen van licht werk tot grote en zware klussen. Voor de ZZP'er of de multinational."

Persoonlijk

Vooral het persoonlijk contact met de klanten spreekt Janssen aan. "We verzorgen een proefrit op locatie, de mensen hoeven daarvoor niet hierheen te komen, wij gaan naar hen toe. Wel zo handig in deze coronatijd. Dat heeft ook als grote voordeel dat ik de bedrijven goed leer kennen. Ik hoor daar unieke verhalen van ondernemers die net zo trots zijn op hun bedrijf als ik op Ford. Een goede relatie tussen Schurer-Kamphuis en de bedrijven vind ik essentieel, daar zet ik volop op in."

Bewuste keuze

Janssen zit al sinds 1998 in het autovak. "Nog niet zo lang geleden kwam ik in Almere wonen, in Oosterwold. Helemaal mooi was dat ik toen ook vrijwel direct aan de slag kon bij Schurer-Kamphuis. Ford is een merk waar ik altijd al erg enthousiast over ben geweest, het was dan ook een bewuste keuze bij Ford te solliciteren. Een prachtig merk dat nog alles zelf ontwerpt voor de wagens, van chassis tot motor, vol innovatie en een prachtige look. Ik ontdekte al snel dat Almere een stad van ZZP'ers is. Voor hen zijn Ford-bedrijfswagens bij uitstek geschikt. Een ondernemer die een of twee wagens van ons heeft rijden, is net zo belangrijk als een bedrijf dat er meer bestelt. Zo hebben we een bouwbedrijf als klant waar maar liefst 65 Ford-bedrijfswagens rijden, allemaal perfect voor het doel waarvoor ze gebruikt worden."

Janssen kijkt trots rond in de showroom van Schurer-Kamphuis: "Toen ik hier kwam solliciteren voelde het meteen goed, vriendelijk en warm. Alles viel op zijn plek, mooi wonen in deze prachtige stad en werken bij een bedrijf waar de klanten en ik ons helemaal thuis voelen."

Ford Schurer-Kamphuis heeft nog twee vestigingen in Flevoland: Ford Lelystad en AutoFirst in Dronten.

Paul Janssen: 'Een bedrijfswagen moet op maat zijn voor de ondernemer.' (Foto: Fred Rotgans)

De showroom van Ford Schurer-Kamphuis aan de De Strubbeweg. (Foto: Fred Rotgans)