Doe mee aan lezerspanel Almere DEZE WEEK

08 mei 2019 09:40

ALMERE - Almere DEZE WEEK en Almere Marktonderzoek Advies (AMA) zoeken lezers die mee willen doen aan het lezerspanel. Voorheen bestond het Almere Panel waaraan AMA voor de krant stellingen voorlegde aan panelleden. Het panel gaat nu bestaan uit lezers van de krant die hun licht mogen laten schijnen over de Almeerse actualiteit. Aanmelden kan via www.aanmelden.marktonderzoek.info

 

In Almere gebeurt veel op allerlei gebieden, sociaal, wonen, werken, recreatie, politiek en sport. Almere DEZE WEEK wil hiervoor - op meerdere manieren - de mening van de lezers vragen. De uitslag van het lezersonderzoek wordt gepubliceerd in de krant.

Mening


Bij een actualiteit wil de krant graag de mening van de lezers peilen. Dus de kans is aanwezig dat panelleden vaker dan voorheen een korte vragenlijst krijgen toegestuurd. Het gaat dan om een aantal vragen die snel te beantwoorden zijn. Vaak krijgen de deelnemers dan op vrijdag de mail met het verzoek de vragen in het weekend te beantwoorden. Dan kan de mening van de panelleden nog diezelfde week worden gepubliceerd. De deelnemers blijven anoniem. Uw gegevens zijn in beheer van AMA en volgen de ISO NEN normering. 20252/2012.

Interview


Soms wil de redactie bij een special of thema graag vooraf een kort interview houden met enkele leden van het panel. Deelnemers kunnen hier vooraf wel of geen toestemming voor geven in het aangepast aanmeldformulier. Indien de redactie bijvoorbeeld op zoek is naar personen die werken in de zorg, voert AMA een selectie op de database van de panelleden uit. Indien de deelnemer toestemming heeft gegeven, zorgt AMA ervoor dat de redactie het telefoonnummer van die deelnemer krijgt om hem/haar te bereiken. Uw gegevens worden dan alleen voor dat contact gebruikt.
Vindt u het leuk en zinvol om uw mening te geven: Aanmelden kan via www.aanmelden.marktonderzoek.info

X