Diks Autoverhuur is verhuisd naar groter pand

09 september 2015 09:09

MARKERKANT – In de twee jaar dat Diks Autoverhuur in Almere gevestigd is, is het bedrijf al uit haar jasje gegroeid. De nieuwe locatie van het bekende autoverhuurbedrijf is nu Markerkant 15-04.


Na 65 jaar in Amsterdam en Amstelveen auto’s verhuurd te hebben, is Diks Autoverhuur uitgebreid met een vestiging in Almere. In juni 2013 startten de verhuuractiviteiten op de Randstad in Almere. Vanaf het begin heeft Diks Autoverhuur veel aanloop gehad en werd het daarom tijd voor een grotere locatie.
Vestigingsmanager Alain van Dijk: “Service en kwaliteit zijn al jaren ons handelsmerk. Deze nieuwe stap zal ons helpen om ons serviceniveau naar een nog hoger niveau te tillen. De locatie is voorzien van een eigen wasstraat en een brandstofpomp om de service te kunnen leveren die klanten van ons gewend zijn."
Je kunt het zo gek niet bedenken of Diks heeft het. Van een fijne personenauto, een goede verhuiswagen tot een koelwagen voor een evenement.
Diks Autoverhuur in Almere is elke dag geopend. Kijk voor meer informatie, automodellen en prijzen op www.diks.net of bel 036-7630660. Email: Almere@diks.net