Derde editie van het Ouder en Kind Festival

13 maart 2019 13:09

STEDENWIJK - De derde editie van het Ouder en Kind Festival wordt op zondag 14 juli gehouden. Dit festival zet de relatie tussen ouder en kind centraal. In de aanloop naar het festival worden vier bekende Almeerders geïnterviewd.


De bekende Almeerders worden bevraagd over hun favoriete ouder en kind moment, toen ze zelf kind waren en ook nu met hun eigen kinderen. Het Ouder en Kind festival is niet commercieel, de activiteiten worden gratis of tegen een geringe vergoeding aangeboden.
Tijdens het Ouder en Kind Festival op het Arnhemplein in Stedenwijk wordt iedereen geïnspireerd en gestimuleerd om nog meer quality time met de kinderen door te brengen. Er worden tijdens het festival verschillende activiteiten aangeboden voor ouders en kinderen om met elkaar te doen. Sport, spel, kunst, creativiteit, natuur, gezond leven en eten, bewust samen zijn: deze thema’s zorgen voor een rode draad door het programma van het festival. Onder de deelnemers zijn veel bekende organisaties maar ook veel ZZP’ers en kunstenaars.
Wie wil meedoen aan het festival met een activiteit of hulp bij de organisatie, mag mailen naar vesnadragojevic@good4good.nl.

X