De ideale voorbereiding op de Almere City Run

16 maart 2011 06:00

STAD - Met de Almere City Run heeft de stad er een nieuw grootschalig loopevenement bij. Wie zich goed wil voorbereiden op de tweede editie, die op zondag 29 mei zal plaatsvinden, kan meedoen met Hardloop Trainingen Almere.


Aan de hand van stimulerende trainingen, een aantrekkelijk loperspakket en een schema op maat wordt toegewerkt naar de 7 kilometer, 14 kilometer of halve marathon die de City Run rijk is. Op 2 maart zijn de trainingen begonnen maar inschrijven kan nog.
De Almere City Run, met start en finish in City Mall Almere, leidt de lopers één of twee keer rond het Weerwater en voor de halve marathon twee rondes van 10,5 kilometer. Het trainingsprogramma van Hardloop Trainingen Almere sluit hierbij aan. Beginnende lopers wordt op verantwoorde begeleid naar een eerste wedstrijd, gevorderde lopers worden uitgedaagd hun grenzen te verleggen.

Loperspakket

Deelnemers aan Hardloop Trainingen Almere krijgen een loperspakket inclusief inschrijving voor de Almere City Run. Meer informatie of inschrijven: www.hardlooptrainingenalmere.nl of bel naar Ton van de Kamp: 06-55816430.